FUNDACIÓ MOSSOS D'ESQUADRA 
 
Noticies de la Fundació del CME 

Publicada la convocatòria per donar l’ajut extraordinari als orfes i òrfenes menors de 18 anys fills i fills de membre de la PG-ME.
L'objecte d'aquesta convocatòria és la concessió d'ajuts econòmics per a les òrfenes i els orfes menors de 18 anys, filles i fills de companys i companyes que, malauradament, ens han deixat. L'ajut consistirà en una prestació única i extraordinària de 500 euros per l'any 2022 i de 1000 euros més per a l'any 2023.
Tota la informació està disponible a www.fundaciomossos.cat . Si en teniu cap dubte, podeu trucar de dilluns a divendres, de 10 a 12 hores, al telèfon 93 300 22 96 - extensió 48573 de la Fundació Mossos d´Esquadra o bé podeu adreçar un correu a projectes@fundaciomossos.cat.

La Fundació Mossos d'Esquadra i la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) han signat un conveni de col·laboració.

En  breu sortirà el Calendari Solidari 2023 i que, enguany, és un reconeixement a la tasca diària de tots els mossos i mosses que treballen a Seguretat Ciutadana arreu del territori. 

Les persones que s’han donat d’alta des de la Fundació es procedira en el propers dies al cobrament de les quotes d’octubre, novembre i desembre.

Us recordem que us podeu dona d'alta a https://fundaciomossos.cat/         
DATA:26 de Octubre de 2022
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies